top of page

Ktorý confirmation indikátor je najlepší?

Odpoveď je podľa nášho názoru Stoch RSI. No poďme sa pozrieť prečo si to myslíme.


O štandardnom používaní Stoch RSI si môžete prečítať veľa informácií na webe. My stoch RSI používame výlučne len na 4H timeframe, za podmienky že na trhu vidíme jasne zadefinovaný lokálny uptrend/downtrend. Prekríženie K a D čiary (modrá a červená) v oversold/overbought zóne (oversold pod úrovňou 20, overbought nad úrovňou 80) produkuje pomerne solídny buy/sell signál v závislostí od trendu. Prekríženie K a D čiar na Stoch RSI považujeme za confirmation indikátor pre vstup do obchodu. Samé o sebe prekríženia nemajú žiadnu výpovednú hodnotu, nakoľko vďaka nim neviete zadefinovať presný rizikový profil obchodu. V kombinácií so správnou stratégiou a sprievodnými technickými ukazovateľmi, si môžete vďaka nim zadefinovať váš vlastný „higher confident trade“.

Získajte zdarma pravidelné technické analýzy, novinky, rady a tipy z krypto prostredia.

Pridajte sa do našej facebookovej skupiny - CRYPTO SLOVAKIA.

Je nás už viac ako 1000.


Príklad 1:

Na obrázku je znázornený lokálny uptrend, v ktorom sme zelenými priamkami vyznačili úspešné buy signály po bullish crosse (situácia keď červená čiara – D line pretne modrú čiaru – K line) a červenými priamkami tie neúspešné. Výsledok bol 8 úspešných signálov z 13, čiže celková úspešnosť bola 61,53%.




Získajte podiel na zisku našej firmy.

Ako to funguje?

Kliknite tu a získajte ponuku.


Príklad 2:

Na obrázku je znázornený lokálny downtrend, v ktorom sme zelenými priamkami vyznačili úspešné sell signály po bearish crosse (situácia keď modrá čiara – K line pretne červenú čiaru – D line) a červenými priamkami tie neúspešné. Výsledok bol 5 úspešných signálov zo 7, čiže celková úspešnosť bola 71,42%.


9 spôsobov ako profitovať na kryptomenách

Viac sa dočítate tu.


*Informácie poskytnuté v tomto článku majú len informatívny charakter. Toto nie je investičné poradenstvo. Minulé výnosy nie sú zárukou budúcich.

 

Autor článku:

GTK chain s.r.o. je slovenská spoločnosť, s niekoľko ročnými skúsenosťami v oblasti digitálnych mien. Potenciál tejto oblasti je stále pre väčšinu ľudí neznámy, ale predstavuje obrovskú príležitosť pre každého. Našim cieľom je ukázať klientom jednoduchú a bezpečnú cestu, ako môžu využiť digitálne meny vo svoj prospech.

232 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page